مشاوره مالیاتی

مشاوره در خصوص تمام امور مالیاتی

مشاوره مالیاتی توسط افراد متخصص و کاربلد در این حوزه ارائه می شود. از آنجایی که قوانین مالی و مالیاتی به طور مداوم در تغییر هستند به تمام اشخاص حقیقی و حقوقی که مشمول پرداخت مالیات هستند پیشنهاد می شود که از مشاوره مالیاتی استفاده کنند. در این فرآیند تمام سوابق مالیاتی مودیان مورد بررسی قرار می گیرد. در حال حاضر شرکت ها به فردی در جایگاه مشاوره مالیاتی نیاز دارند تا در امور مالیاتی کمک کنند.

برای دریافت مشاوره مالیاتی فرم زیر را پر کنید...

پس از ثبت درخواست کد تخفیف برای شما ارسال خواهد شد

خدمات مشاوره مالیاتی

مشاوره اظهارنامه مالیاتی

مشاوره معافیت مالیاتی

مشاوره مالیاتی ارزش افزوده

مشاوره دفاع مالیاتی

مشاوره مالیاتی پلمپ دفاتر

مشاوره کاهش مالیات

ثبت نام پرونده مالیاتی

مشاوره ارسال صورت حساب

مشاوره مالیاتی چیست ؟

مشاوره مالیاتی به عنوان یکی از مهم ترین خدمات مالی در نظر گرفته می شود که در آن مودیان حقیقی یا حقوقی از تمام قوانین جدید مطلع می شوند. به دلیل تغییرات مداومی که در قوانین مالیاتی رخ می دهد لازم است که اطلاعات افراد در این حوزه بروزرسانی شود و با اطلاع از آخرین بخشنامه ها و مصوبه ها، از بروز مشکلات در هنگام محاسبه مالیات یا پرداخت آن جلوگیری کنند. بهترین مشاور مالیاتی کسی است که از سابقه و دانش کافی در این زمینه برخوردار باشد. در واقع ارائه مشاوره مالیاتی می تواند در قالب یک فرد یا یک تیم باشد. شرکت ” نامدار گروپ ” خدمات متنوعی از جمله خدمات مالی و حسابداری، انجام امور حسابداری و … را انجام می دهد و یکی از مهم ترین خدمات آن، مشاوره مالیاتی اشخاص حقیقی و حقوقی می باشد.

مشاوره مالیاتی

ضرورت مشاوره مالیاتی

مشاوره مالیاتی توسط افراد متخصص برای پیشبرد اهداف شما

انواع مشاوره مالیاتی

مشاوره حضوری

با حضور فرد مشاور در محل خدمات مشاوره به صورت حضوری انجام می شود

مشاوره تلفنی

به صورت تلفنی مشاوره توسط فرد داده می شود که به صورت دقیقه ای نرخ آن تعیین می شود

مشاوره آنلاین

به صورت آنلاین توسط پیام رسان های معتبر مشاوره های مالیاتی داده می شود

وظیفه مشاور مالیاتی

مهم ترین وظیفه مشاور مالیاتی چیست ؟ اصلی ترین وظیفه او کمک به افراد یا سازمان ها در امور مربوط به مالیات می باشد. در واقع مشاورین مالیاتی قادرند مودیان را در فرآیند برنامه ریزی، مدیریت منابع، بودجه بندی، تکمیل اظهارنامه مالیاتی و … راهنمایی کنند. فرد یا تیمی که مشورت مالیاتی ارائه می دهد به طور کامل از قوانین موجود در این عرصه آگاهی دارد و خود را با تغییرات آن بروز می کند.

یکی از مهم ترین مشکلاتی که اشخاص حقیقی و حقوقی در مواجهه با مفاهیم مالیاتی دارند، درک این مفاهیم است. زیرا گاهی کلماتی در قوانین ذکر شده که فهم آن برای افراد عادی دشوار و چالش برانگیز است. به نحوی که ممکن است آن ها دچار تحمیل هزینه های مالیاتی، جریمه های سنگین ، تشکیل پرونده های مالیاتی و … شوند. این مفاهیم در حین مشاوره مالیاتی قابل درک خواهند شد. زیرا کسی که در جایگاه مشاور قرار می گیرد با تمام مفاهیم آشنایی دارد. مشاور مالیاتی علاوه بر وظایف مذکور ، مودیان را با تسهیلات قانونی و روش های پرداخت مالیات نیز آشنا می کند.

هزینه مشاوره های مالیاتی

اهمیت مشاوره مالیاتی در برخی از شرکت ها به قدری زیاد است که اقدام به استخدام یک مشاور تمام وقت می کنند و او را در اغلب امور از جمله تنظیم قراردادها نیز شرکت می دهند. اگر مشاور مالیاتی وظایف خود را به نحو احسن انجام دهد شرکت از مزیت های قانونی، معافیت های مالیاتی، بخشودگی های مالیاتی و … برخوردار خواهد شد. توجه داشته باشید که بهره مندی از خدمات مشاور، روش های گوناگونی دارد که می توان به مشاوره حضوری، آنلاین و تلفنی اشاره کرد. قطعا نرخ مشاوره مالیاتی ارتباط مستقیمی به انتخاب روش آن خواهد داشت.
اما موضوع دیگری که بر هزینه این خدمت تاثیر می باشد نوع مشاوره است. برخلاف تصور بسیاری از افراد، مشاوره های مالیاتی صرفا برای مالیات عملکرد، مالیات بر درآمد یا مالیات بر ارزش افزوده نیست. بلکه می توان از این مشاوره ها در زمینه مالیات بر ارث، مالیات بر املاک و مستغلات، مالیات بر تراکنش های بانکی و … نیز بهره مند شد.

وکیل مالیاتی چه کسی است؟

معمولا شرکت ها بیشتر با واژه مشاور مالیاتی آشنا هستند تا وکیل مالیاتی! در صورتی که وکیل مالیاتی همان مشاوری است که در دو حوزه مالی و مالیاتی از تخصص و دانش برخوردار می باشد. او در امور حسابداری، بیمه، ارزش افزوده، حسابرسی و … از علم کافی بهره مند است و می تواند در بزنگاه های مهم، از شرکت حمایت کند و راهکارهای قانونی در اختیار او قرار دهد.

توجه داشته باشید که وکیل مالیاتی از نظر حقوقی دارای مجوز وکالت نیست. اما می تواند از واحدهای اقتصادی و تجاری، وکالت بگیرد تا امور مربوط به دفاع از اظهارنامه ها، رسیدگی به پرونده های مالیاتی و … را در دادگاه ها و مراحل حل اختلافات مالیاتی انجام دهد. وکیل مالیاتی، مشاور مالیاتی و کارشناس حقوق مالیاتی همگی دارای یک مفهوم هستند و به فردی اتلاق می شود که به طور کامل بر روی قوانین مالیاتی مسلط است.

چه زمانی نیاز به مشاوره مالیاتی داریم؟

یکی از اشتباهاتی که اغلب اشخاص حقیقی و حقوقی مرتکب می شوند این است که بعد از آنکه دچار مشکلات مالیاتی شدند به سراغ مشاوره می روند. در واقع آن ها زمانی از راهنمایی های مالیاتی استفاده می کنند که بخواهند به پرونده های مالیاتی رسیدگی کنند یا میزان مالیات و جریمه ها را کاهش دهند. در واقع این شرکت ها، درمان را به پیشگیری ترجیح می دهند. در حالی که بهتر است با دریافت مشاوره های مداوم و منظم، از بروز مشکلات مذکور جلوگیری کنیم و زمان و انرژی خود را برای رفع مشکلات صرف نکنیم. در حال حاضر مشاوره های مالیاتی یکی از مهم ترین خدمات حسابداری محسوب می شود که مودیان می توانند با مراجعه به شرکت های حسابداری، از تیم متخصص و حرفه ای آن ها کمک بگیرند.

مشاوره مالیاتی توسط افراد متخصص برای پیشبرد اهداف شما

اهمیت مشاوره در امور مالیاتی

مشاورانی که در زمینه امور مالیاتی فعالیت می کنند به مودیان کمک خواهند کرد تا بدهی های مالیاتی خود را کاهش دهند و به افزایش سرمایه گذاری بپردازند. قطعا ارائه راهکارهایی برای بهبود مدیریت کسب وکار، از مهم ترین خدمات مشاورین محسوب می شود. علاوه بر آن تکمیل و ارسال صحیح اظهارنامه های مالیاتی می تواند از بروز مشکلات عدیده در آینده جلوگیری کند. اگر برای کسب و کار خود، برنامه ریزی های بلندمدت دارید، لازم و ضروری است که یک مشاور مالیاتی را در کنار خود داشته باشید.

روش ارائه مشاوره های مالیاتی

اگر تصمیم گرفته اید از مشاوره های مالیاتی به منظور بهبود کسب و کار و کاهش بدهی های مالیاتی بهره بگیرید سه روش پیش روی شما وجود دارد که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم. تنوع در این روش ها باعث شده تا افراد بتوانند از هر طریقی با یک مشاور حرفه ای ارتباط برقرار کنند و نیاز خود را مطرح کنند. خوشبختانه از زمانی که اینترنت رونق گرفته بسیاری از خدمات به طور آنلاین ارائه می شود که یکی از مهم ترین آن ها، مشاوره های مالیاتی می باشد.

مشاوره حضوری

قطعا مشاوره مالیاتی حضوری به عنوان بهترین روش انتخاب می شود اما شرکت ها و اشخاص حقیقی باید هزینه بیشتری بابت آن بپردازند. این نوع از مشاوره به طور دقیقه ای یا ساعتی محاسبه می شود و راهکارهایی که ارائه خواهد شد برای مشکلات پیچیده مانند پرونده های مالیاتی، بدهی ها و جریمه های سنگین و … می باشد. شرکت هایی که دچار مشکلات جدی مالیاتی هستند بهتر است روش حضوری را انتخاب کنند.

مشاوره تلفنی

مشاوره تلفنی روش دیگری برای دریافت مشاوره مالیاتی است. از آنجایی که بازدهی این روش در مقایسه با روش حضوری کمتر است پیشنهاد می کنیم برای زمانی مورد استفاده قرار بگیرد که دچار مشکلات پیچیده قانونی نشده اید. هزینه مشاوره تلفنی نیز به طور دقیقه ای یا ساعتی محاسبه می شود اما نرخ آن ارزان تر از مشاوره حضوری است.

مشاوره آنلاین

همان طور که اشاره کردیم توسعه و گسترش اینترنت در بسیاری از جوانب زندگی و کسب و کار تاثیر گذاشته است. دریافت مشاوره های مالیاتی به طور آنلاین یکی از تاثیرات مثبت این موضوع می باشد. بهتر است زمانی مشاوره آنلاین را انتخاب کنید که هنوز دچار مشکلات مالیاتی نشده اید و صرفا نیاز به چند پرسش و پاسخ دارید. زیرا بازدهی مشاوره آنلاین نسبت به دو روش قبلی کمتر است و از نظر هزینه نیز ارزان تر می باشد. اگر به هر دلیلی مجبور به استفاده از مشاوره های غیرحضوری هستید پیشنهاد ما ابتدا مشاوره تلفنی و سپس مشاوره آنلاین می باشد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۵/۵ - (۱ امتیاز)