نرخ مشاوره مالیاتی
هزینه مشاوره مالی و مالیاتی حضوری هر ۶۰ دقیقه به مبلغ ۱,۲۰۰,۰۰۰ تومان می باشد. برای مشاوره تلفنی نرخ مشاوره مالیاتی هر ۶۰ دقیقه ۸۰۰,۰۰۰ تومان می باشد. برای مشاوره حضوری جلسه اول و برای مشاوره تلفنی ۱۵ دقیقه اول رایگان و مشاوره آنلاین کاملا رایگان است
نرخ مشاوره مالیاتی چگونه تعیین می شود؟
تعیین نرخ مشاوره مالیاتی به عوامل مختلفی از جمله نوع مشاوره، میزان تخصص و تجربه مشاورین، میزان اهمیت پرونده و …. بستگی دارد. فعالیت شرکت حسابداری، از نوع خدماتی می باشد و نمی توان نرخ ثابتی برای فعالیت های خدماتی تعیین کرد. در این مطلب برای شما توضیح خواهیم داد که نرخ مشاوره مالیاتی چگونه تعیین می شود؟
هزینه مشاوره مالی و مالیاتی
نرخ مشاوره مالیاتی چقدر است؟ اگر قصد دارید برای دریافت خدمات مالی و مالیاتی به شرکت های حسابداری مراجعه کنید حتما این سوال در ذهن شما وجود دارد که نرخ آن چقدر است؟ فعالیت شرکت های حسابداری از نوع خدماتی است و همان طور که می دانید عوامل مختلفی در تعیین نرخ خدمات تاثیرگذار می باشد. مهم ترین عوامل شامل نوع کسب و کار، میزان تخصص شرکت، اهمیت پرونده مالیاتی و نوع دریافت مشاوره است. به طور مثال کسب و کارها به چند دسته بازرگانی، خدماتی و تولیدی تقسیم بندی می شوند که می توانند از راه های متعدد از جمله حضوری، رایگان و تلفنی مشاوره های لازم را دریافت کنند.
میزان حساسیت امور مالی و مالیاتی به قدری زیاد است که برخی از کسب و کارها ترجیح می دهند از یک کارشناس یا مشاور مالیاتی به طور دائم در شرکت استفاده کنند. زیرا بروز کوچک ترین خطا در انجام امور حسابداری، تاثیر زیادی در کاهش یا افزایش مالیات، ایجاد پرونده مالیاتی و مشکلات قانونی خواهد داشت. کسب و کارها می توانند از خدمات حسابداری به صورت برون سپاری استفاده کنند و تمام امور را به شرکت های باتجربه بسپارند تا از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری شود. اما اگر تاکنون امور حسابداری را برون سپاری نکرده اید و متوجه شده اید که پرونده مالیاتی برای شما تشکیل شده می توانید از روش های حضوری، تلفنی و آنلاین برای دریافت مشاوره استفاده کنید.
عوامل موثر بر تعیین نرخ مشاوره مالیاتی
نحوه دریافت مشاوره
قطعا روشی که برای دریافت مشاوره انتخاب می کنید تاثیر زیادی در تعیین نرخ مشاوره مالیاتی دارد. گاهی اوقات مشکل شما با یک مشاوره تلفنی ساده و کوتاه حل می شود. اما گاهی اوقات مجبورید از مشاوره های حضوری کمک بگیرید تا مشکل پرونده مالیاتی خود را حل کنید. انتخاب هر کدام از این روش ها بستگی به نیاز شما دارد. البته مشکلات مالیاتی برخی از شرکت ها به قدری زیاد است که روش های فوق نمی تواند پاسخگوی نیاز آن ها باشد و مجبور هستند که یک مشاور مالیاتی را به صورت تمام وقت یا پاره وقت به استخدام خود درآورند. قطعا این روش نیازمند پرداخت هزینه بیشتری خواهد بود. پس تعیین روش مشاوره، نخستین عامل در تعیین هزینه می باشد.
میزان تخصص و تجربه مشاورین مالیاتی
بدون شک با افزایش تجربه و تخصص مشاورین، ارزش خدمات آن ها بیشتر می شود. به طور معمول مشاورینی که در این حوزه مشغول به کار هستند از اعضای بازنشسته سازمان کل امور مالیاتی کشور محسوب می شوند و از تجربه و مهارت بالایی در کار خود بهره مندند. پس برای برخورداری از خدمات آن ها باید هزینه بیشتری بپردازید. توجه داشته باشید که اگر حل پرونده مالیاتی یا پیگیری آن نیاز به سفرهای خارج از شهر داشته باشد مشاور مالیاتی هزینه بیشتری از شما دریافت می کند.
اهمیت پرونده مالیاتی
از دیگر پارامترهای موثر بر تعیین نرخ مشاوره مالیاتی ، میزان اهمیت پرونده است. خوشبختانه مشاورین کاربلد و خبره با حل پرونده های مالیاتی، از پرداخت مالیات های سنگین جلوگیری می کنند و قطعا بابت این موضوع هزینه بیشتری نسبت به پرونده های عادی دریافت می کنند. اما اگر مشکل شما حاد نیست و می توانید آن را با یک مشاوره تلفنی ساده حل کنید هزینه کمتری پرداخت خواهید کرد.
مطمئن باشید که برون سپاری امور مالیاتی به شرکت خدمات حسابداری یا استخدام مشاور مالیاتی در شرکت، بسیار مقرون به صرفه تر از پرداخت مالیات های سنگین می باشد. بهتر است پیشگیری را مقدم بر درمان بدانید و دریافت مشاوره را قبل از اعلام فراخوان های دولتی انجام دهید تا تمام مشکلات احتمالی قبل از ارائه اظهارنامه مالیاتی حل و فصل شده باشد.
روش های دریافت مشاوره مالیاتی
مشاوره حضوری
معمولا مشاوره حضوری بهترین روش برای حل پرونده های مالیاتی است. خصوصا اگر کسب و کار شما بزرگ باشد و صورت حساب های مالی از حساسیت بیشتری برخوردار باشند. نرخ مشاوره مالیاتی نسبت به سایر روش ها گران تر است.
مشاوره تلفنی
نرخ مشاوره تلفنی از حضوری کمتر است. اما توجه داشته باشید این روش در مواقعی مناسب است که شما دچار پرونده مالیاتی نشده اید و صرفا به دنبال حل مسائل و چالش های پیش آمده می باشید. این روش نیاز به رفت و آمد ندارد و به شما کمک می کند تا در سریع ترین زمان ممکن به پاسخ سوالات خود برسید. برخی از شرکت ها هزینه مشاوره تلفنی را بر اساس دقیقه محاسبه می کنند.
مشاوره آنلاین
مشاوره آنلاین ارزان ترین نوع مشاوره است که همیشه در دسترس افراد می باشد. در حال حاضر وب سایت ها و اپلیکیشن های متعددی در این زمینه فعالیت دارند. اما توجه داشته باشید که انتخاب هر کدام از آن ها باید بعد از بررسی سابقه، تجربه و مطالعه نظرات سایر کاربران باشد. دریافت مشاوره نادرست، نه تنها مشکل شما را حل نمی کند بلکه وضعیت را وخیم تر خواهد کرد.
کدام روش مشاور بهتر است؟
پس از آنکه نرخ مشاوره مالیاتی را بر اساس پارامترهای مختلف بررسی کردیم نوبت به این می رسد که بگوییم کدام روش مشاوره بهتر است؟ اگر کسب و کار شما بزرگ است پیشنهاد می کنیم به سراغ روش تلفنی و آنلاین نروید. زیرا نمی تواند مشکل شما را مرتفع کند. بلکه بهتر است به سراغ مشاوره حضوری بروید و هزینه بیشتری بابت دریافت خدمات پرداخت کنید.
افرادی که زمان کافی برای رفت و آمد ندارند و می خواهند خیلی زود به پاسخ سوال خود برسند می توانند مشاوره آنلاین یا تلفنی را انتخاب کنند. افراد حقیقی و حقوقی با توجه میزان پیچیدگی پرونده مالیاتی خود می توانند یکی از روش های مذکور را انتخاب کنند. مطمئن باشید که پرداخت هزینه برای دریافت مشاوره مالیاتی، نوعی سرمایه گذاری بلندمدت برای شرکت محسوب می شود و او را از مشکلات احتمالی مصون نگه خواهد داشت.
بدون دیدگاه